• Tirane - Shqiperi
  • +355 04 2430 333
  • info.bird@umb.edu.al
  • Na ndiqni:
  • Tirane - Shqiperi
  • +355 04 2430 333
  • info.bird@umb.edu.al

BASHKËPUNËTORË

Bashkëpunimi me aktorët të ndryshëm nënivel lokal, kombëtar dhe ndërkombëtar, përbën një element të rëndësishëm tëveprimtarisë studimore e kërkimore në Institut.
Duke e konsideruar veten pjesë së spirales së katërfishtë: Akademi - Industri - Shoqëri - Qeverisje, Instituti ka bashkëpunime shumë të suksesshme me:

- struktura akademike e institucione kërkimore të mirëfillta kombëtare e ndërkombëtare;

- biznesin, industrinë, komunitetet dhe organizatat profesionale të industrisë, biznesitdhe tregëtisë, si edhe me aktorë kombëtarë dhe ndërkombëtarë të sektorëverespektivë;

- institucione dhe struktura të qeverisjes dhe administrimit në nivel territorial brenda dhe jashtë vendit;

BASHKËPUNËTORË
  • Shperndaje në: