• Na ndiqni:

KONFERENCA RAJONALE: TURIZMI SI ÇELËS I ZHVILLIMT TË QËNDRUESHËM, NË PËRMBYLLJE TË PROJEKTIT TRIPLE “P” (RCC)

Më 7 dhe 8 prill 2021, Këshilli Rajonal për Bashkëpunim (RCC) organizuan Konferencen Rajonale – Turizmi si Çelës i Zhvillimit të Qëndrueshëm. Konferenca shënoi finalizimin e projektit të Zhvillimit dhe Promovimit të Turizmit (Triple P), implementuar nga RCC dhe financuar nga Bashkimi Europian.

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Barleti, si pjesë e projektit “Krijimi i një rrjeti rajonal të guidave profesionale të turizmit të aventurës: Avetura përgjatë Via Dinarica”, ishte pjesë e konferencës nëpërmjet nje prezanimi të shkurtër online të projektit.  

  • Shperndaje në: