Skills Jam

Transferim i Dijes dhe Teknologjise

Më shumë
Competition Updates

Inovacion i Hapur dhe Kerkim i Aplikuar

Më shumë
Competition Updates

Klasterizim dhe Rrjetezim

Më shumë
Competition Updates

Laboratori Jetesor

Më shumë
Competition Updates

Hub per Inovacionin Dixhital

Më shumë
Competition Updates

Testim dhe Komercializim

Më shumë
Competition Updates

Transformimi Dixhital

Më shumë
Competition Updates

Aftesim dhe Kualifikim Profesional

Më shumë
image1

KLASTERIZIM DHE RRJETE

Ngjarjet dhe aktivitetet e komunitetit, rrjetëzimit

Më shumë
image1

KËRKIMI DHE ZHVILLIMI

Menaxhimi pronesise intelektuale, patenta dhe marka

Më shumë
image1

TRANSFORMIMI DIXHITAL DHE INOVACIONI

Inovacioni i hapur, Testimi dhe Komercializimi

Më shumë
image1

MENAXHIMI I CIKLIT TË PROJEKTIT

Nga ideja tek projektimi dhe zbatimi

Më shumë
image1

RRITJA E KAPACITETEVE DHE SHËRBIMET

Transferimi i njohurive dhe teknologjisë

Më shumë
LAJME DHE NJOFTIME
+
UNIVERSITETI BARLETI DREJT BASHKËPUNIMEVE TË REJA NË RAJON
Ditën e Premte, më datë 13 Tetor 2023, stafi i Universitetit "Barleti" dhe stafi i...
+
Projekti “SMART TOUR – Intelligent Tourism on Cultural Routes”
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim pranë Universitetit Barleti prezantoi rezultatet përfundimtare të projektit “SMART TOUR...
+
Aktiviteti “Virtual Tour – Pilot Actions”
Më datë 09/06/2023, u organizua "Virtual Tour - Pilot Actions", në kuadër të projektit "Smart...
Më shumë
+
UNIVERSITETI BARLETI DREJT BASHKËPUNIMEVE TË REJA NË RAJON
Ditën e Premte, më datë 13 Tetor 2023, stafi i Universitetit "Barleti" dhe stafi i...
+
Projekti “SMART TOUR – Intelligent Tourism on Cultural Routes”
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim pranë Universitetit Barleti prezantoi rezultatet përfundimtare të projektit “SMART TOUR...
+
Aktiviteti “Virtual Tour – Pilot Actions”
Më datë 09/06/2023, u organizua "Virtual Tour - Pilot Actions", në kuadër të projektit "Smart...
Më shumë
+
UNIVERSITETI BARLETI DREJT BASHKËPUNIMEVE TË REJA NË RAJON
Ditën e Premte, më datë 13 Tetor 2023, stafi i Universitetit "Barleti" dhe stafi i...
+
Projekti “SMART TOUR – Intelligent Tourism on Cultural Routes”
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim pranë Universitetit Barleti prezantoi rezultatet përfundimtare të projektit “SMART TOUR...
+
Aktiviteti “Virtual Tour – Pilot Actions”
Më datë 09/06/2023, u organizua "Virtual Tour - Pilot Actions", në kuadër të projektit "Smart...
Më shumë
+
UNIVERSITETI BARLETI DREJT BASHKËPUNIMEVE TË REJA NË RAJON
Ditën e Premte, më datë 13 Tetor 2023, stafi i Universitetit "Barleti" dhe stafi i...
+
Projekti “SMART TOUR – Intelligent Tourism on Cultural Routes”
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim pranë Universitetit Barleti prezantoi rezultatet përfundimtare të projektit “SMART TOUR...
+
Aktiviteti “Virtual Tour – Pilot Actions”
Më datë 09/06/2023, u organizua "Virtual Tour - Pilot Actions", në kuadër të projektit "Smart...
Më shumë
+
UNIVERSITETI BARLETI DREJT BASHKËPUNIMEVE TË REJA NË RAJON
Ditën e Premte, më datë 13 Tetor 2023, stafi i Universitetit "Barleti" dhe stafi i...
+
Projekti “SMART TOUR – Intelligent Tourism on Cultural Routes”
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim pranë Universitetit Barleti prezantoi rezultatet përfundimtare të projektit “SMART TOUR...
+
Aktiviteti “Virtual Tour – Pilot Actions”
Më datë 09/06/2023, u organizua "Virtual Tour - Pilot Actions", në kuadër të projektit "Smart...
Më shumë
GRUPI SYNUAR

Bashkepunim me biznesin, ekosistemin dhe sektorin publik.

EKOSISTEMI

Lokal, rajonal dhe me gjere

Integrimi i ekosistemit dixhital shqiptar në atë rajonal, europian dhe më gjerë

SEKTORI PUBLIK

Sfida e transformim dixhital

Sektori publik qendror dhe lokal në sfidat e qeverisjes dixhitale

SEKTORI PRIVAT

Sipermarrja dhe sektori privat

Sektori privat në të gjitha fazat e zhvillimit teknologjik

QASJASTRATEGJIKE

MODELI HELIKËS PESËFISHT

Kemi ngritur një komunitet aktiv të palëve të interesuara që nxisin rrjetëzimin, bashkëpunimin, ndërgjegjësimin dhe aktivitetet e transferimit të njohurive. Ai përbëhet nga partneritete ndërmjet:

Më shumë
AKADEMIA

Institucionet e arsimit të lartë

INOVATORËT

Institucione Kërkimore dhe Individe

PRODHUESIT

Biznese dhe investitorë

QEVERISJA

Organizata publike dhe jofitimprurëse

QYTETARËT

Përdorues dhe Konsumatorë fundor

INVESTITORET

Korporativ, Sistemi financiar, Individual

SEKTORËT
SHERBIME DHE INISIATIVA
Ofrojme një spektër të gjerë shërbimesh inovative që mund të personalizohen bazuar në nevojat e klientit.

Ne bashkepunim me ekspertet nga institutet dhe fakultetet mbeshtesim organizatat dhe individet në sfidat e tranzicionit dixhital të sektoreve te ndryshem te jetes ne vend.

Me shume
NESE JENI TE INTERESUAR PER SHERBIMET TONA OSE KENI NJE PROPOZIM NA KONTAKTONI
KËRKONI SHËRBIM

  DIGITAL FUTURE HUB

  Eshtë platforma e nderveprimit per zhvillimin dixhital ne pergjigje te sfidave te transformimit dixhital dhe komercializimit te inovacionit ne sektoret privat dhe publik.

  Synimi

  Të ndërtojmë qendrën shqiptare të ekselencës për zhvillimin e inovacionit, transformimin dixhital dhe komercializimin e teknologjive të reja.

  INFRASTRUKTURE

  Jemi te paisur me:

  Çfarë?

  Qender me nje Ndalese si motor per Zhvillim te Ekosistemit dhe Rrjetezim, Modelim dhe Testim, Financim dhe Komercializim, Aftesim dhe Kualifikim me fokus ne zhvillimin e kapaciteteve dhe ofrimin e shërbimeve në teknologjite e reja ne mbështetje te sektorit privat dhe publik per transformimin dhe zhvillimin dixhital si dhe për t’iu përgjigjur sfidave dixhitale e për t’u bërë më konkurrues.

  RRETH
  SEKTORET
  PROGRAMI
  NJESITE
  INFORMOHU DHE BASHKEPUNO

  Institut per kerkimin e aplikuar, inovacionin e hapur dhe testimin e komercializimin e transformimit dixhital

  Bëhuni pjesë e komunitetit tone
  Anetaresohu te rrjeti yne
  Informohu per cdo gje
  Regjistrohu te buletini yne
  Keni nje pyetje apo intres
  Komunikoni me ne